Tuesday, February 24, 2015

watch

just search through youtube
clicking shafee abdullah
and you will arrive at a few



1. Dialog Bersama Shafee Abdullah, 



dienn........................

20 comments:

  1. Tak sempat nak tenguk betul-betul... nak ulang balik hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lama, kejap je video tu.... sambil2 masak/mandi/menyusu/ pun boleh dengar....

      Delete
  2. semalam buat take home test and tidurkan eliss sampai tertidur.. tak sempat tenguk lagi... hmmm kesian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... biasa la tu. Cuma kena ingat letak spec at proper place before lentuk..

      Delete
  3. that is my major problem... sampai bengkak berbekas kat dahi, tepi mata, hidung sebab terlentuk... selalu ayah eliss tolong simpan... ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tido pun kena plan.. gosok gigi basuh kaki letak spek..

      Delete
  4. Lately tak macam tu... I wish I could... Tapi gosok gigi tak pernah miss... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmm.. too many things in your mind.. stay focussed.. darling. :)

      Delete
  5. Not easy... but I am coping... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. don't get drown.... get to the surface, take a deep breath then selam balik....

      Delete
  6. Macam biasa buat je tu...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ....... ni tentu banyak assignment kena buat ni..

      Delete
  7. Actually yes, but si kecik nak bermanja pulak... and again, mummy tertidur dengan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. dengan spec dimata.. :)

      Delete
  8. As usual bila tertidur... New spec... solid but flexible... So Eliss can flex it without break it... Hehe

    ReplyDelete
  9. Nampak funny kalau terlena dgn spec herot...

    ReplyDelete
  10. selalu je.... Kesian mummy...

    ReplyDelete
  11. comot pun takpe la.,. Jmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. contact lense lagi bahaya ye...

      Delete